USLUGE

Avio transport

Zahvaljujući našim uslugama avio transporta, u mogućnosti smo da obezbedimo dnevne polaske ka i sa svih većih aerodroma, posredstvom renomiranih avio-kompanija, širom sveta. Naš cilj je da uvek ponudimo prilagođena rešenja za potrebe naših klijenata, rukovanje vremenski osetljivim, vrednim ili kvarljivim teretom.

U slučaju potencijalno štetnih situacija, poput nepovoljnih vremenskih uslova ili preterano dugog tranzitnog vremena u transportu za određene vrste proizvoda, avio transport predstavlja najbolju alternativu pomorskog transporta i idealan je vid transporta, koji garantuje isporuku proizvoda našim klijentima u najkraćem mogućem vremenskom roku. Pored toga, ovaj vid transporta predstavlja najefikasniji vid prevoza kvarljive robe i medicinskih sredstava.

Naš cilj je da pružimo potpuno prilagođenu uslugu, po pravoj ceni i mogućnosti da ispoštujemo sve zahteve i naznačene rokove naših klijenata.

Zahvaljujući našoj dobro uspostavljenoj mreži sa najvažnijim avio-kompanijama, kao i validnom IATA licencom, u mogućnosti smo da garantujemo širok spektar usluga, raspoloživih kao alat u radu za sve naše zaposlene.

Mi brinemo o različitim vrstama isporuka, od hitnih do složenijih pošiljki, poput veoma vrednog i kvarljivog tereta.

Otkrijte našu kompletnu ponudu usluga AVIO TRANSPORTA:

TPG EXPRESS

Najbolje rešenje za prioritetne pošiljke. Za naše klijente organizujemo pošiljke sa hitnim rokovima isporuke, u najkraćem mogućem roku. Od sati stvaramo minute.

ТPG Standard

Optimalno rešenje koje Vam je potrebno da organizujete transport Vaše pošiljke u optimalno vreme, po optimalnoj ceni. Vremenska pouzdanost se povećava izborom direktnih linija na planiranim rutama.

TPG Economy

Isplativo rešenje, koje obezbeđuje pouzdan transport Vaše pošiljke, uz nešto duže tranzitno vreme.

TPG Charter

Direktni letovi, na zahtev klijenata.

TPG OBC Service

On Board Courier - lična dostava dokumenata ili malih paketa naznačenom primaocu.

Otkrijte našu kompletnu ponudu usluga dostave