Isporuka vašeg uspeha

Nudimo kompletna logistička rešenja po meri.

Visokokvalitetna usluga, zajedno sa našim znanjem i stečenim iskustvom, čine TPG EXPRESS vrhunskim provajderom logističkih usluga na prostranom području između Jadranskog mora i Jugoistočne Evrope.
Što se tiče logističke i transportne industrije, uvek smo spremni da pružimo najefikasnija rešenja. Slušamo zahteve i potrebe naših klijenata, predlažući najadekvatnija rešenja po meri.

Višegodišnje radno iskustvo u lokalnom i međunarodnom transportu, u kombinaciji sa brigom o vašem teretu, čine nas idealnim logističkim provajderom, nudeći usluge kao što su transport, skladištenje, pretovar, praćenje tereta, organizacija carinjenja i usklađenost tereta.

USPEH VAŠEG LANCA SNABDEVANJA JE DEO NAŠE ODGOVORNOSTI.

Odeljenje za špediciju TPG EXPRESS-a obezbeđuje namenska intermodalna rešenja kroz vazduh, more i kopno na globalnom nivou .
Koristeći naš širok spektar alata i mreža, možemo da ispunimo sve vaše rokove i budžet.
Naše usluge su dizajnirane da pruže izuzetno korisničko iskustvo, u skladu sa međunarodnim ili lokalnim zakonima.

U TPG EXPRESS-u obezbeđujemo efikasnost i pouzdanost, smanjujući vreme isporuke, ublažavajući rizike i štedeći troškove.
Štaviše, zahvaljujući našem obaveštajnom sistemu, uvek smo u mogućnosti da pratimo i u potpunosti nadgledamo vašu robu.

Naše globalno prisustvo

Naše kancelarije se nalaze u srcu Evrope, što nam daje priliku da stvorimo idealne veze sa Centralnom i Istočnom Evropom.

Ova strateška geografska lokacija omogućava kraće i brže pomorske puteve širom Mediterana i na Bliskom i Dalekom istoku.

Zahvaljujući adekvatnim putnim vezama i otpremanju nekoliko vozova nedeljno u i iz udaljenih zemalja, lako možemo da organizujemo najudobniji i najbrži transport, do željenog odredišta naših kupaca.

DISCOVER MORE