USLUGE

Pomorski transport

U izazovnom okruženju koje se neprestano razvija, drago nam je da igramo važnu ulogu u svetu pomorskog transporta. Veoma uspešno, mi pružamo prilagođena logistička rešenja kombinovanjem prisustva širom sveta sa lokalnom ekspertizom, kao i vremena tranzita i troškova, zasnovanih na zadovoljavanju potreba naših klijenata na globalnom nivou.

Naša ponuda sa ponosom uključuje rešenja lanca snabdevanja od početka do kraja i organizaciju isporuke širom sveta, od vrata do vrata.

Pomorski transport predstavlja najisplativiji vid transporta, ključan za prevoz teške robe i što je još važnije, nudi direktnu vezu sa svakom lukom širom sveta. Zadovoljstvo nam je garantovati najviši kvalitet međunarodnog transporta za bilo koju vrstu robe i omogućiti našim klijentima da iskoriste sve prednosti oslanjanja na pomorski transport robe.

Tokom godina, izgradili smo čvrst odnos sa vodećim brodskim kompanijama, tako da sada sa sigurnošću možemo reći da smo deo moćne mreže, sa brzom linijom za usluge koje pružamo našim klijentima. Velika mreža izgrađena tokom godina sa brodskim kompanijama, omogućila nam je da steknemo značajno globalno prisustvo u pomorskom transportu. Širok raspon naših rešenja, povezanih sa pomorskim transportom robe, može našim klijentima pružiti sigurnost da možemo prevesti bilo koju vrstu tereta, shodno transportnim potrebama.

Pružamo usluge FCL, LCL i zbirnog transporta i možemo nabaviti sve tipove opreme, uključujući Flat Rack, Open Top i Tank kontejnere, dajući vam poverenje da samo TPG Express može da preveze bilo koju vrstu tereta koji Vam je potreban.

ocean_freight.refereer_container

Dry kontajner

Kontejner s otvorenim vrhom

HQ kontajner

Dry kontajner

Paletni široki kontejner

Flat rack kontajner

Kontejner s otvorenim vrhom

ocean_freight.tank_container

Flat rack kontajner

Rashladni kontejner

Rashladni kontejner

Cisterna kontejner

Cisterna kontejner

Naša ponuda usluga POMORSKOG TRANSPORTA uključuje:

general cargo FCL i LCL Transport

Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu, u mogućnosti smo da pružimo uslugu koja je konkurentna, kompetentna i u skladu sa zahtevima tržišta.
U mogućnosti smo da zadovoljimo potrebe naših klijenata na globalnom nivou i pružimo najbolja rešenja u pogledu trnzitnog vremena i cene, zahvaljujući odnosima koje smo izgradili tokom godina sa svim glavnim dobavljačima u industriji.

perishable cargo Frigo teret

Za otpremu frigo i kvarljivog tereta, pružamo usluge i savete, kako bismo bolje podržali naše klijente u njihovim odnosima sa relevantnim agentima i carinskim organima. Pridržavamo se specifičnih nacionalnih i lokalnih propisa, kako u fazi uvoza, tako i u fazi izvoza.

dangerous cargo Transport Opasnih Materija

Budući da smo deo Express Global Grupe, imamo značajnu saradnju sa kompanijama specijalizovanim za proizvodnju i komercijalnu distribuciju, a takođe posedujemo veliko znanje o rukovanju opasnim materijama.

extra size cargo Project cargo

Imamo dokazano, globalno iskustvo u području project cargo transporta, kao i u prevozu teške i vangabaritne robe. Naš kvalifikovani tim posvećen usluzi project carga nastoji da prouči i ponudi našim klijentima najbolja rešenja, bazirana na njihovim vrlo specifičnim potrebama.

tank cargo Transport cisternama

Naša usluga prevoza tereta cisternama ima za cilj da rukovanje tečnom ili gasovitom robom napravi kompatibilnim sa pomorskim i kopnenim kontejnerskim prevozom.

Otkrijte našu kompletnu ponudu usluga dostave